Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Завершуються роботи на ділянці водогону, який будують в Дніпропетровській області, Хортиця (ДВС 2) Томаківка – Марганець.

Завершуються роботи на ділянці водогону, який  будують в Дніпропетровській області, Хортиця (ДВС 2) Томаківка – Марганець.

Проведено комплекс робіт з улаштування трубопроводу довжиною майже 78 км.

Збудовано 6 насосних станцій, на кожній встановлено по 4 насоси (2 основних та 2 резервних). Крім того, підключили водогін до фільтрувальної станції. Про це повідомляє голова Державного агентства відновлення інфраструктури Мустафа Найєм.

Будівництво цієї ділянки є вкрай важливим, адже саме вона буде забезпечувати водою і другу ланку водогону Марганець– Нікополь – Покров. Проведення робіт в Нікополі є найбільш складним через постійні обстріли ворога.

Будівництво магістрального водогону - один з найважливіших проєктів Агентства відновлення. Його протяжність 145 кілометрів.

На кожній із ділянок працюють інженери-консультанти та представники незалежного технагляду.

Окремо за сприяння проєкту USAID «Економічна підтримка України» буде проведено незалежну експертну оцінку проєктної документації на будівництво усіх трьох ділянок водогону.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті