Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Учасники проекту «Ділімося хлібом» продовжують відправляти нашим захисникам здобу та іншу випічку

|«« «« »» »»|

Окрім проекту з випікання хліба, у Павлоградському районі відбуваються інші актуальні соціальні акції.

Про проект «Ділимося хлібом» Міський сайт розповідав неодноразово. У його рамках хлібопекарі, кондитери, волонтери та просто всі охочі регулярно випікають хліб, кондитерські вироби для наших захисників.

Як повідомляють ініціатори цього проекту, окрім нього у Павлоградському районі відбуваються інші актуальні починання.

Зокрема – проекти психологічної підтримки у наш важкий час:

«Останніми днями в Павлоградському районі відбулись одразу декілька дуже важливих та цікавих заходів, в яких мали змогу взяти участь всі бажаючі.

В Троїцький громаді на зустрічі жіночого клубу " Незламна" відбулись терапевтичні заняття для відновлення душевної рівноваги: майстерня ляльок-мотанок та психологічний тренінг "Ти не одна!" для дружини, доньок, мам наших сміливих захисників.

Говорили про те як витримати, впоратися, попри всі труднощі не опустити руки, як жити далі. Адже родини військових - це неймовірні люди, які щодня чекають на коротке «Усе добре, люблю тебе, ++, чекаю».

А у с.Кочережки Вербківської громади «Ділились хлібом».

Сім'ї та рідні захисників разом пекли хліб та інші смаколики для наших Героїв.

В спілкуванні, обєднавшись, з любов'ю та турботою всі поринули в процес приготування. Адже біда у всіх одна - війна, як і бажання - перемога та мир.

«Впевнений, що запит на такі соціально-важливі проєкти насправді є в кожній громаді нашої країни. Нам пощастило з партнерами ДТЕК, які готові їх реалізовувати. Зрештою, можу зазначити, що у Вербківській громаді дуже багато родин, які потребують нашої підтримки та уваги. Особливо рідні наших воїнів. Їм потрібна наша увага, десь психологічна підтримка, розрада, тому сподіваюсь, що таких можливостей буде більше. Вдячний усім, хто долучився до цього проєкту - сім'ям захисників, волонтерам, фасилітаторам, сільським радам», - коментує голова Вербківської громади Віталій Кривошей».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті