Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий по місту зустрівся з мешканцями щодо майбутнього ремонту дитячого майданчика, перевірив стан укриття

|«« «« »» »»|

Оновлені елементи для ігор та тренування дітей. З таким проханням до міської влади звернулися мешканці будинку № 8/1 на просп. Слобожанському. Люди розповідають, що тут завжди гуляє багато діточок, навіть взимку.

«Ми просимо, аби нам оновили елементи на дитячому майданчику та облаштували спортивний. Хочемо, щоб зробили покриття, аби дітям було більш комфортно та безпечно. Розуміємо, що війна в країні, але все одно ремонти треба проводити, бо ж без оновлення гойдалок та каруселей діти постійно сидітимуть у квартирах, будинках. А зараз їм треба спілкуватись між собою, аби відволіктися від цього страхіття, яке у нас відбувається», — розповідає місцева мешканка Любов Мельник.

Усі ці побажання сьогодні під час зустрічі заслухали, презентували і план модернізації.

«Тут вже заплановано ремонт усіх елементів та улаштування гумового покриття. Також на прохання мешканців навколо майданчика буде встановлено невисоку огорожу, аби діти під час гри не вибігали за межі покриття», — зазначає директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб.

«Звісно, що ми маємо плани проведення того чи іншого ремонту, але завжди зустрічаємося з дніпрянами, аби вони висловили своє бачення щодо цього. Ми враховуємо більшість побажань, а якщо щось не можемо зробити, то пояснюємо причину та пропонуємо альтернативу. Після таких зустрічей мешканці задоволені, що їх почули, і з ще з більшим нетерпінням чекають на ремонт», — зазначив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько, який 28 лютого є черговим по місту.

У Дніпрі запланували у 2024-му відремонтувати понад 70 аварійних майданчиків.

Черговий по місту також перевірив облаштування укриття у будівлі Адміністрації Новокодацького району, яка розташована на просп. Сергія Нігояна, 77.

«Торік його відремонтували і нині воно повністю укомплектоване. Укриття розраховане на 50 осіб. Сюди вже неодноразово спускалися працівники адміністрації та громадяни, які перебували в будівлі. Тут є пандуси для потреб людей з інвалідністю, є санвузли, вентиляція, система оповіщення та пожежна сигналізація. Є місця для сидіння. У сусідній кімнаті облаштовано Пункт незламності, де можна підзарядити ґаджети чи випити чаю або води», — зазначає Артем Нідєлько.

У будівлі адміністрації є запаси питної та технічної води. На випадок відключення електроенергії — генератор. Також в укритті працює інтернет.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті