Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий по місту нагадав підприємцям про обов’язкове укладання договору на вивезення ТПВ

|«« «« »» »»|

У Дніпрі черговий по місту приїхав у відділення Нової пошти № 37, що по вулиці Данила Галицького, 29. На нього надійшла скарга від місцевих — начебто підприємці незаконно скидають сміття у контейнери ТОВ «Екологія-Д» без договору з цим офіційним перевізником ТПВ.

За правилами благоустрою міста у кожного, хто здійснює підприємницьку діяльність на території Дніпра, є зобов’язання. Це наявність договору на вивезення твердих побутових відходів (також 10 % негабаритних відходів).

Як зазначають у департаменті екологічної політики, укладений договір — це зарплатня працівникам виконавця послуг «Екологія-Д», відсутність перенакопичення побутових відходів, підтримка економіки.

«Це вже сьома адреса Нової пошти, до якої ми приїжджаємо. Щоразу чуємо одну й ту ж фразу «Договори є», але підтвердження цим словам не надається», — розповів Олег Семенко, директор департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради.

Він сьогодні черговий по місту.

Департамент неодноразово звертав увагу Головного офісу Нової пошти на проблеми з вивезенням сміття у багатьох відділеннях у Дніпрі.

«На жаль, ситуація повторюється. У цьому відділенні не надали відповідного договору», — сказав Олег Семенко.

Отже, виписали припис. Представники компанії мають 3 дні на виправлення. Якщо відповідний договір з офіційним перевізником сміття не буде укладено — адміністративна відповідальність, яка передбачає штраф для юридичної особи у розмірі від 1 360 до 1 700 гривень.

Черговий по місту перевірив і укриття у комунальному закладі позашкільної освіти «Дитячо-молодіжний центр «Лідер» по вул. Данила Галицького, 17.

«Укриття розраховано на 130-140 осіб. Усе є: запас води в пляшках, аптечка, туалет, Wi-Fi, 2 аварійні виходи, система вентиляції. У разі відключення світла є генератор. Укриття відповідає всім вимогам», — підсумував черговий по місту Олег Семенко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті