Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
01:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як працюють на передовій «Бойові ангели» 93-ї бригади «Холодний Яр»

Як працюють на передовій «Бойові ангели» 93-ї бригади «Холодний Яр»

Бойовими ангелами наші воїни-земляки називають самовідданих військових лікарів, які з величезним ризиком та мужністю евакуюють із передової поранених бійців.

Один із головних принципів українських військових – зберегти життя кожному бійцю.

Це стосується і 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр». Її медики щохвилини ризикують життям, витягуючи та вивозячи з-під вогню поранених побратимів.

Про те, як це відбувається, у 93 бригаді «Холодний Яр» розповіли:

«Бойові янголи 93-ї бригади «Холодний Яр»: фоторепортаж про роботу військових медиків, чий девіз - професіоналізм, рішучість, сміливість та самовідданість.

Один з ключових принципів бригади — зробити максимум для збереження життя та здоров'я особового складу. Медики-холодноярці чергують цілодобово та в будь-який момент готові вирушити на евакуацію пораненого з місця бойових дій. Лікарі виявляють поранення та стабілізують військового на місці, використовуючи всі доступні ресурси та обладнання. За потреби якнайшвидше транспортують пораненого до стабілізаційного пункту, де надають кваліфіковану допомогу у стерильних умовах.

Буває, від «нуля» до передачі на стабілізаційний пункт доводиться вивозити побратимів під ворожими обстрілами. Саме тут неабияк допомагають швидкі, високопрохідні та маневрові квадроцикли, що здатні проїхати там, де не проїде жодне авто.

Нагадуємо, що для придбання квадроциклів та багі триває Великий збір «Холодного Яру». Це – спільний проект 93-ї бригади та Київської Державної Академії Декоративно-прикладного Мистецтва і Дизайну під назвою «Барви Холодного Яру». Здобуті на полі бою трофеї Холодноярців митці перетворюють на справжні мистецькі витвори, які буде розіграно серед тих, хто задонатить 500 і більше гривень!».

Фото 93 бригади.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті