Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий по місту ознайомився з підготовкою підрозділу поліції, який обслуговує водний простір та берегову лінію Дніпра, перевірив укриття

|«« «« »» »»|

Дніпровська міська рада продовжує співпрацювати із службами, які забезпечують охорону громадського порядку у місті.

Заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Дмитро Редька відвідав підрозділ патрульної поліції, який обслуговує водний простір та берегову лінію міста. Він цього дня чергує по місту.

«Співробітники виявляють правопорушення, повʼязані з незаконною вирубкою дерев поблизу берегів річки. А також правопорушення щодо незаконного вилову риби. Підрозділ оснащений технікою, необхідним обладнанням, є плав-, транспортні засоби, на яких патрулюють берегову лінію. Підрозділ функціонує у штатному режимі. Торік міська рада виділила допомогу Управлінню патрульної поліції у вигляді субвенції на суму 2,5 млн грн для придбання паливно-мастильних матеріалів, транспортного засобу. Продовжуватимемо співпрацю. Допомагатимемо службам, які забезпечують громадський та правопорядок у місті», — зазначив Дмитро Редька.

За словами командира роти з обслуговування водних об’єктів Олександра Крохмалюка, за 2023-й рік було виявлено 76 випадків правопорушень кримінального характеру та складено 535 адміністративних матеріалів.

«Основні правопорушення — незаконна вирубка насаджень та заволодіння водними біоресурсами. Крига на річці вже сходить, підходить період нересту, то, як правило, з березня активізується браконьєрство. Співробітники роти починають посилене патрулювання», — розповів Олександр Крохмалюк.

Під час інспекційного обʼїзду черговий по місту перевірив і укриття у школі № 19 (вул. Володимира Великого, 13-А).

«Воно цілком придатне для захисту населення під час повітряної тривоги. Є все необхідне. Це і питна вода, санвузол, кімната матері та дитини, медичний куток із аптечкою. У приміщенні тепло. Укриття розраховане на 268 осіб і працює цілодобово», — додав Дмитро Редька.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті