Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комфортні кімнати та зони відпочинку. У Дніпровському міському соціальному гуртожитку завершили ремонт

|«« «« »» »»|

2013 рік. Саме тоді востаннє у Дніпровському міському соціальному гуртожитку оновлювали умови проживання.

Цей гуртожиток завжди радо приймає дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування віком від 18 до 23 років. Все, аби вони змогли адаптуватись до дорослого життя та при цьому мати комфортні умови для проживання.

«З початку повномасштабного вторгнення у соціальному гуртожитку ми тимчасово розміщуємо внутрішньо переміщених осіб. На сьогодні в ньому проживають 17 вимушених переселенців. А нещодавно для комфортного перебування дітей тут завершили поточний ремонт. Оновили все - від житлових кімнат до місць загального користування», - прокоментував директор Дніпровського міського соціального гуртожитку для осіб з числа дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування Віталій Сова.

Нині у дітей у розпорядженні кухня-студія, тренінг-клас, тренажерна зала. Також нові санвузли, душові кімнати та кімнати для прання, сушіння та прасування.

«Востаннє капітальний ремонт закладу проводили у 2013 році, перед відкриттям у 2014 році. Відтоді жодних капітальних чи поточних ремонтів у приміщенні не проводили. Нині тут утеплили віконні укоси, оновили електропроводку, встановили додаткові розетки. Крім косметичного ремонту, тут повністю замінили стару сантехніку на нову, каналізаційні та труби водопостачання. Щодо зовнішніх робіт, то зробили вимощення по периметру будівлі, облаштували центральні сходи та фасад кахлем і навісом. Фінальним результатом виконання поточного ремонту я задоволений. Роботи зроблені якісно. Умови проживання у соціальному гуртожитку значно покращилися», - прокоментував заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики ДМР Едуард Підлубний, який 11 лютого є черговим по місту.

Він також перевірив Пункт незламності у Центрі соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» по вул. Яскрава, 41.

«Цей пункт розрахований на 30 осіб та забезпечений усім необхідним для перебування тут людей під час тривалих відключень електроенергії. Є генератори, потужні павербанки для зарядки телефонів, запаси питної та технічної води, дитячий куточок, гарячі напої. Пункт працює з 8:00 до 22:00 та готовий надавати допомогу людям у разі тривалого відключення електроенергії чи опалення», - підсумував Едуард Підлубний.

Цьогоріч на базі закладів та установ, підпорядкованих департаменту соціальної політики, відкрилися 6 Пунктів незламності. Вони розташовані за такими адресами:

- відділення щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів, вул. Лоцманська, 22-А

- центр соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра», вул. Тополина, 33

- центр соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми», вул. Яскрава, 41

- центр соціальної підтримки дітей та сімей "Барвінок", вул. Янтарна, 45

- Дніпровський міський терцентр у Шевченківському районі, вул. Панікахи, 95

- Дніпровський міський терцентр у Індустріальному районі, вул. Осіння, 11-Б

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті