Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сніжний буревій повністю знеструмив 162 населені пункти на Дніпропетровщині

Сніжний буревій повністю знеструмив 162 населені пункти на Дніпропетровщині

Енергетики ліквідують наслідки негоди, що триває в Дніпропетровській області з ночі 8 січня. На ранок понеділка сніжний буревій залишив без світла близько 50 тисяч осель у понад 250 населених пунктах. Попри складні погодні умови енергетики докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше відновити електропостачання в регіоні.

Сніжний циклон, що накрив Дніпропетровщину вночі, призвів до пошкоджень в електромережах майже по всій території області. Станом на ранок 8 грудня знеструмлено 158 повітряних ліній різного класу напруги. Без електрики залишилися 162 населених пункти повністю та 89 – частково. Загалом близько 50 тисяч родин.

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі працюють у посиленому режимі, аби якомога швидше усунути пошкодження. Для ліквідації наслідків негоди задіяно понад 109 бригад – 320 працівників та 115 одиниць техніки. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути світло в кожну домівку.

За прогнозами синоптиків, протягом 8 січня на території Дніпропетровської області очікується подальше погіршення погодних умов – посилення морозів, сильний сніг (з утворенням покрову до 30 см), пориви вітру 15-20 м/с, хуртовина, снігові замети. Це може призвести до нових обривів ліній та аварій в електромережах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті