Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

2 тижні багатоповерховий будинок на вул. Батумській залишається без газу після ремонтних робіт

2 тижні багатоповерховий будинок на вул. Батумській залишається без газу після ремонтних робіт

Причину пояснили у Дніпровській філії «Газмереж».

20 грудня 2023 року фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» виконували ремонтні роботи по заміні застарілої ділянки газопроводу-вводу житлового багатоквартирного будинку по вул. Батумській, 28. Про виконання робіт мешканців було повідомлено заздалегідь через сайт компанії, офіційну сторінку у мережі Фейсбук, місцеві ЗМІ та оголошення на будинку, кажуть у прес-службі компанії.

Виконання ремонтних робіт тривало два дні. 22 грудня технічний персонал компанії розпочав роботи з відновлення розподілу газу за даною адресою.

Для відновлення доставки газу відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання (ПБСГ) фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» повинні обов'язково провести огляд внутрішньоквартирних систем газопостачання і газових приладів, а також виконати випробування на щільність внутрішньобудинкової системи газопостачання. Згідно пункту 7.17 ПБСГ всі об'єкти систем газопостачання і газове обладнання перед їх підключенням до діючих газопроводів, а також після ремонту підлягають зовнішньому огляду і опресовування повітрям. Пуск газу в газопровід без його зовнішнього огляду і контрольного опресовування забороняється.

Станом на 03 січня 2024 року потребувалося виконати візуальний огляд газових мереж та приладів в 11 квартирах.

У «Газмережах» кажуть, що газопостачання вказаного будинку буде відновлено за умови:

1. наявності укладеного акту розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін, а також договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання (ВБСГ) з суб’єктом господарювання, який має дозвіл та ліцензію на проведення таких робіт;

2. надання допуску фахівцям газорозподільної компанії до внутрішньобудинкової системи газопостачання кожної із квартир. Станом на 5 січня потребується виконати візуальний огляд газових мереж та приладів у 9 квартирах.

Роботи по відновленню газопостачання споживачів за вищевказаною адресою будуть виконуватись після приведення у відповідність вимогам чинного законодавства взаємовідносин між Дніпровською філією «ГАЗМЕРЕЖІ» та власником/управителем будинку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей МВД  (06.01.24 04:22): Вот от вашей анархии я и уехал. Тут, в Биробиджане, такой бардак невозможен. А если меня, к примеру, попробуют обуть на заправке, мигом отведают именного обреза с дарственной гравировкой "Дорогому Андрею Аталотиевичу от группьі благодарньіх сидельцев ИТК-86". Відповісти | З цитатою
Джин  (05.01.24 23:33): Терор від "Газмарежі" в чистому вигляді - залишити без газу коли на вулиці м'яко кажучи "не тепло" - а про те, що там є діти, й потрібна й тепла їжа, й тепла вода ...
І це далеко не перший приклад, але завжди закінчується балачками.
Скоріш за все не обходиться без "високих покровителів"
Відповісти | З цитатою
Судья Дред  (05.01.24 15:01): Всё Денег хотят. Много Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті