Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Довгострокове житло для ВПО у Дніпрі: відкриття 2-го поверху

Довгострокове житло для ВПО у Дніпрі: відкриття 2-го поверху

Вже пів року у Дніпрі успішно функціонує Центр для довготривалого проживання переселенців. 16 жовтня відбудеться відкриття другого поверху. Це дозволить розмістити загалом близько 100 осіб.

Про це Відкритому розповіли керівниця благодійних та волонтерських проєктів Центру Прикладної освіти “Логос” Анна Жуковіна та керівник благодійних проєктів Української Студентської Ліги Максим Свисенко.

“Центр складається з 25 окремих спальних кімнат, 15 санвузлів, 3 кухонь, 3 столових та 3 зон відпочинку, коворкінгу, лекторію, дитячої ігрової кімнати, а також пральної та гладильної кімнати. Наявний Wi-Fi, відеоспостереження, цілодобова охорона, прибирання спільних зон та парковка. Проживають у Центрі сім'ї з дітьми, які постраждали внаслідок війни рф проти України. Завдяки залученню міжнародних грантових програм, всі мешканці Центру щодня безоплатно отримують дворазове комплексне харчування. На реалізацію даного проєкту вже витрачено 385 тис. доларів”, – розповідає Максим Свисенко.

“У нашому Центрі кожна родина проживає зі своїми дітками окремо. Зараз, окрім житлових та зон для відпочинку, ми створюємо публічний лекторій, коворкінг та дитячу кімнату. Для якісного та ефективного проведення часу Центр «Логос» щотижнево проводить семінари та тренінги для дорослих та підлітків, майстер-класи та навчання для дітей. З моменту відкриття Центру ми провели 25 занять для дітей з загальноосвітніх предметів та англійської мови, 16 творчих майстер-класів; 14 семінарів та тренінгів для батьків та дітей, ляльковий театр для 30 дітей. Цього тижня у нашому Центрі пройшов тренінг для 30 осіб з пожежної безпеки, де кожен учасник навчився принципів роботи та застосування вогнегасних приладів на практиці”, – зазначає Анна Жуковіна.

Якщо вам необхідна допомога, звертайтеся за телефоном керівниці проєкту: 0679652550 (Анна Жуковіна)

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті