Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Де у Дніпрі переселенці можуть отримати безкоштовну юрдопомогу

Де у Дніпрі переселенці можуть отримати безкоштовну юрдопомогу

У Дніпрі працює Центр правової допомоги Норвезької ради у справах біженців в Україні. Там переселенці і люди, які постраждали від війни, можуть проконсультуватися з юристами. Така допомога – безоплатна.

«Дніпропетровщина стала домом для майже 400 тис людей, які тікали з «гарячих точок». Чимало постраждалих від війни і в нашому регіоні, адже ворог нещадно обстрілює тутешні міста і села. Вони потребують підтримки, в тому числі, й у правових питаннях. Вдячні міжнародним партнерам, які допомагають її отримати», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна.

Спеціалісти Центру консультують щодо реєстрації ВПО, працевлаштування, компенсацій за зруйноване житло, субсидій, пенсій та соціальних виплат. А ще – відновлення знищених і втрачених документів.

Юридичну підтримку можуть отримати й мешканці регіону, які надали житло переселенцям. Їм допоможуть отримати компенсації за тимчасове розміщення людей.

Центр правової допомоги працює з понеділка по п'ятницю, 09:00-17:00. Адреса: м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 72б.

Додаткова інформація – за телефоном «гарячої» лінії NRC: 0-800-302-007 або у Viber (067) 829-44-35. Звертатись можуть переселенці з будь-якого куточка Дніпропетровщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті