Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
00:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Антоновича прибрали аварійні дерева

У Дніпрі на Антоновича прибрали аварійні дерева

У дворі на вулиці Володимира Антоновича комунальні служби спиляли аварійне дерево. Мешканці довгий час боялися проходити повз нього, аби на них не впали гілки. По допомогу звернулись на єдину гарячу лінію, там оперативно направили заявку до комунальників.

Як проводять роботи - дивіться у відео «Дніпра Оперативного».

З приходом весни дніпряни все частіше скаржаться на аварійні дерева в своїх дворах. По допомогу звертаються і на єдину гарячу лінію. Оператори передають заявки відповідним фахівцям, а ті ліквідують проблему. На вулиці Володимира Антоновича, 18 з ранку працює аварійна служба. Жителі поскаржилися на старі дерева. Після обстеження комісія вирішила шість дерев видалити.

«На цій дільниці сьогодні працюємо з 3 айлантами і 2 акаціями. Є стовбур акації, він достатньо великий сухий повністю. Айланти вросли у теплотрасу, мешканці зверталися, от ми і приїхали», - розповів Андрій Албул, садівник КП «Міськзеленбуд».

Також комунальники обрізали і сухі гілки на сусідніх стовбурних рослинах. Загалом цього року за осінньо-зимовий період по місту омолодили та обрізали близько 7 тисяч аварійних дерев.

Якщо у вас виникла схожа проблема, звертайтесь на єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті